Gå direkt till innehåll
Från och med den 30 mars kan alla Mer-kunder ladda i Circle K:s publika laddnätverk med Mer's app eller laddbricka
Från och med den 30 mars kan alla Mer-kunder ladda i Circle K:s publika laddnätverk med Mer's app eller laddbricka

Nyhet -

Nu kan Mer Sveriges kunder börja ladda elbilen hos Circle K

Sedan tidigare har Mer och Circle K informerat om en gemensam roaminglösning för laddning i varandras publika laddnätverk i Sverige. Allt för att förenkla för elbilister att ladda längs vägen. Från och med idag får Mer’s kunder tillgång till Circle K:s laddnätverk med sina befintliga betallösningar. Något som även kommer att underlätta laddningen i påsk som är en av årets största trafikhelger.

Detta innebär att Mer’s kunder nu kan ladda i Circle K:s publika laddnätverk i Sverige med sina befintliga betallösningar från Mer. Till en början innebär det att Mer-kunderna får tillgång till ytterligare 142 publika ladduttag. Kunden laddar och betalar med Mer’s app, Mer Connect Sverige eller sin laddbricka från Mer. Laddstationerna är synliga i Mer’s app och laddkarta.

- Vi är glada över att roaminglösningen nu är på plats så att våra kunder får det ännu enklare att ladda längs vägen med tillgång till fler snabbladdare via vår partner. Med roamingsamarbeten tillsammans med partners likt Circle K, i kombination med vår egen satsning på att bygga många fler och större laddplatser med supersnabbladdning i vårt publika laddnätverk fortsätter vi vårt uppdrag att göra hållbar elektrisk mobilitet enkel och tillgänglig för alla, säger Magnus Hommel, Director of Public på Mer Sverige.

Priset för att ladda i Circle K:s laddnätverk är enligt aktuell prislista för laddning hos Mer’s roamingpartner Circle K, oavsett vilket laddabonnemang kunden har hos Mer idag. Inom kort kommer även Circle K:s kunder att kunna ladda i Mer’s publika laddnätverk.


Fakta om samarbetet

  • Från och med den 30 mars 2023 kan Mer’s kunder ladda i Circle K:s publika laddnätverk i Sverige med sina befintliga betallösningar.
  • Circle K:s laddare syns i Mer’s app, Mer Connect Sverige, samt laddkarta.
  • Kunder laddar med Mer’s app eller sin laddbricka från Mer.
  • Priset för att ladda är enligt aktuell prislista laddning hos Mer’s roamingpartner Circle K
  • Inom kort kommer även Circle K:s kunder att kunna ladda i Mer’s publika laddnätverk.


För mer information, kontakta gärna:

Magnus Hommel, Director of Public, 070 003 39 28

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Nina Petersson

Nina Petersson

Presskontakt Marketing Manager 070-0033920

Relaterat innehåll

Välkommen till Mer Sweden!

Mer Sweden ingår i den europeiska laddkoncernen Mer och är en av de ledande laddoperatörerna för elbilar i Sverige. Vår ambition är att göra elbilsladdning enkel och tillgänglig för alla. Vi har ett rikstäckande publikt laddnätverk i Sverige och Norge och erbjuder laddlösningar för privatpersoner, företag, fastigheter och offentlig sektor. Mer samarbetar även med flera ledande biltillverkare. Mer Sweden ägs av Statkraft, Öresundskraft AB, Jämtkraft AB och Tekniska verken i Linköping.

Mer Sweden
Södra Stenbocksgatan 77
252 47 Helsingborg
Sverige