Gå direkt till innehåll
Bee och Polestar i samarbete kring laddning hemma och längs vägen
Bee och Polestar i samarbete kring laddning hemma och längs vägen

Pressmeddelande -

Polestar och Bee blir partners för laddning hemma och längs vägen

Nu blir övergången till eldrift lättare för nya Polestar-ägare. Samarbetet mellan Bee och Polestar innebär att alla Polestar-ägare i Sverige kan dra nytta av ett förmånligt helhetserbjudande för laddning i sitt hem och längs vägen i Bee´s publika laddnätverk som är ett av de största i Sverige.

- Vi fortsätter att identifiera potentiella partnerskap på alla våra marknader för att kunna erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för våra kunder, säger Thomas Ingenlath, VD för Polestar.

Bee´s växande publika laddnätverk ger Polestar-ägare ett bättre pris – både på snabbladdning och normalladdning – helt i nivå med det pris som erbjuds direkt av Bee. Det lägre priset gäller när man använder det Plugsurfing-kort som Polestar 2-ägare får med sin bil.

- Vi samarbetar med Polestar för att lyfta fram kvaliteten på den service vi erbjuder i vårt ständigt växande laddnätverk i Sverige, kommenterar Bee’s VD, Fredrik Nordin.

Förutom det lägre priset vid publika laddstationer, erbjuder Bee även lösningar till Polestar-ägare i Sverige för att ladda hemma vilket gör det enkelt att ladda när bilen står parkerad under en längre tid. Eftersom 90 procent av laddningen sker hemma är en installerad laddbox starkt bidragande till en smidig övergång från bilar med förbränningsmotorer till elbilar. Polestar-ägaren beställer sin smarta laddbox på Bee´s hemsida till ett förmånligt pris.

- Som ny elbilsägare behöver man en helhetslösning för sitt laddbehov. Vi är glada över att Polestar har valt oss som partner för hemmaladdning där vi erbjuder en smidig lösning hela vägen från beställning till färdig installation. Vårt publika laddnätverk är ett självklart komplement till laddningen hemma så att man alltid kan ladda oavsett var man befinner sig, avslutar Fredrik Nordin, VD på Bee Charging Solutions.


För mer information:

Nathalie Kinell, CMO, Bee Charging Solutions, telefon: 070 0033911

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bee Charging Solutions är en av de ledande laddoperatörerna för elbilar i Sverige och driver omställningen till e-mobilitet framåt genom att utveckla framtidens laddlösningar. Vi har Sveriges största publika laddnätverk och  erbjuder kundanpassade laddlösningar för privatpersoner, företag, fastigheter och offentlig sektor. Bee samarbetar även med flera kända biltillverkare.

Bee Charging Solutions har sitt huvudkontor i Helsingborg och ägs av de kommunala energibolagen Öresundskraft AB, Jämtkraft AB och Tekniska verken i Linköping.

Kontakter

Nina Petersson

Nina Petersson

Presskontakt Marketing Manager 070-0033920

Välkommen till Mer Sweden!

Mer Sweden ingår i den europeiska laddkoncernen Mer och är en av de ledande laddoperatörerna för elbilar i Sverige. Vår ambition är att göra elbilsladdning enkel och tillgänglig för alla. Vi har ett rikstäckande publikt laddnätverk i Sverige och Norge och erbjuder laddlösningar för privatpersoner, företag, fastigheter och offentlig sektor. Mer samarbetar även med flera ledande biltillverkare. Mer Sweden ägs av Statkraft, Öresundskraft AB, Jämtkraft AB och Tekniska verken i Linköping.

Mer Sweden
Södra Stenbocksgatan 77
252 47 Helsingborg
Sverige