Gå direkt till innehåll
Mer sänker priserna för laddning i det publika laddnätverket i Sverige.
Mer sänker priserna för laddning i det publika laddnätverket i Sverige.

Pressmeddelande -

Mer sänker priserna för laddning

Från och med den 1 februari sänker Mer priserna för elbilsladdning i det publika laddnätverket i Sverige och inför även tidsbaserade priser, vilket innebär att du kan ladda till ett ännu lägre pris under vissa tider på dygnet. Nu kan du ladda från 3,40 SEK/ kWh på supersnabbladdare. Utöver det lanseras ett nytt förmånligt laddabonnemang, Mer Energy, som ger ytterligare 20% rabatt från första kWh.

Vår mission är att göra elektrisk mobilitet enkel och tillgänglig för alla. Därför förbättrar vi kontinuerligt våra produkter och tjänster för att göra det enkelt för våra kunder att ladda sin elbil. Som ett steg i detta sänker vi nu priserna på laddning i vårt publika laddnätverk i Sverige samtidigt som vi inför ytterligare prissänkning under vissa tider på dygnet.

- Vi vill hjälpa människor att göra miljömedvetna val genom våra lösningar. Genom att införa tidsbaserade priser kan vi både avlasta elnätet och sprida belastningen, och samtidigt presentera ett konkurrenskraftigt pris till våra kunder. Därmed möjliggör vi för fler att köra elbil, säger Magnus Hommel, Director of Public på Mer Sweden.

De tidsbaserade priserna är uppdelade i tre olika nivåer beroende på tid på dygnet och vilken laddare kunden laddar på. De aktuella priserna syns i Mer’s app, Mer Connect, för respektive laddare innan laddning startas. Utöver ny prissättning kan kunder enkelt teckna laddabonnemanget Mer Energy direkt i appen. Laddabonnemanget har 79 kr i månadsavgift, ger 20 % rabatt på våra ordinarie priser för publik laddning i Mer’s publika laddnätverk och har ingen bindningstid.

*De tidsbaserade priserna och rabatten med abonnemanget Mer Energy gäller inte laddning på laddstationer från andra operatörer eller i andra länder.


Fakta:

- Prissänkning på laddning i Mer’s publika laddnätverk i Sverige

- Tidsbaserade priser som ger ett ännu lägre pris i Mer’s publika laddnätverk beroende på vilken tid på dygnet kunden laddar samt på
vilken laddplats

- Aktuella priser syns för respektive laddare i Mer’s app Mer Connect

- Laddabonnemanget Mer Energy ger ytterligare 20% rabatt på all publik laddning

- Mer Energy tecknas direkt i Mer’s app, Mer Connect

För mer information kontakta:

Kundservice, telefon: 077-44 33 900

Magnus Hommel, Director of Public på Mer Sverige, telefon: 070 003 39 28

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Mer Sverige ingår i den europeiska laddkoncernen Mer och är en av de ledande laddoperatörerna för elbilar i Sverige. Vår ambition är att göra hållbar elektrisk mobilitet enkel och tillgänglig för alla. Vi har ett rikstäckande publikt laddnätverk i Sverige och Norge och erbjuder laddlösningar för privatpersoner, företag, fastigheter, transportbolag och offentlig sektor. Mer Sweden ägs av Statkraft, Öresundskraft AB, Jämtkraft AB och Tekniska verken i Linköping.

Kontakter

Jonna Kiander

Jonna Kiander

Presskontakt Content Marketing Specialist 070-003 39 20

Välkommen till Mer Sweden!

Mer Sweden ingår i den europeiska laddkoncernen Mer och är en av de ledande laddoperatörerna för elbilar i Sverige. Vår ambition är att göra elbilsladdning enkel och tillgänglig för alla. Vi har ett rikstäckande publikt laddnätverk i Sverige och Norge och erbjuder laddlösningar för privatpersoner, företag, fastigheter och offentlig sektor. Mer samarbetar även med flera ledande biltillverkare. Mer Sweden ägs av Statkraft, Öresundskraft AB, Jämtkraft AB och Tekniska verken i Linköping.

Mer Sweden

Berga Allé 1
254 52 Helsingborg
Sverige