Gå direkt till innehåll
Mer Sverige och Volvo Cars i samarbete för laddning hemma och längs vägen.
Mer Sverige och Volvo Cars i samarbete för laddning hemma och längs vägen.

Pressmeddelande -

Mer och Volvo Cars ingår partnerskap för elbilsladdning

Mer Sverige och Volvo Cars ingår samarbete för att underlätta omställningen till elektrifierat för Volvos kunder. Detta innebär att Volvos kunder får ett förmånligt erbjudande på laddning hemma samt tillgång till  det rikstäckande publika laddnätverket Mer (tidigare Bee Charging Solutions) i Sverige med över 2 000 laddpunkter.

- Tillsammans med Volvo Cars vill vi göra det enklare att köra elektrifierat och skapa en bra kundupplevelse för Volvos kunder, säger Fredrik Nordin, Managing Director på Mer Sverige.

Samarbetet kommer att förenkla vardagen för Volvos kunder med en sömlös upplevelse genom hela kundresan, dels genom att man använder sitt befintliga Volvo-abonnemang för att ladda i det publika laddnätverket Mer men även kan ta del av en smidig lösning för hemmaladdning.

– Volvo Cars mål är att förändra det nuvarande fragmenterade laddningslandskapet till en all-in-upplevelse som är bekväm och problemfri. Vi vill uppnå detta genom att tillhandahålla en integrerad laddningsplattform till våra kunder, och enkel tillgång till de största laddningsnätverken världen över, säger Oliver Loedel, head of electrification ecosystem på Volvo Cars.

Förutom tillgång till laddning i det svenska publika laddnätverket Mer, erbjuds Volvos kunder en laddlösning i hemmet för att göra det enkelt att ladda när bilen står parkerad under en längre tid. Även detta bidrar till omställningen till elektrifierat då den absoluta majoriteten av laddningen sker i hemmet eller på arbetsplatsen med en installerad laddbox. Den smarta laddboxen och tillhörande installation beställs i samband med köpet av en laddbar bil online hos Volvo Cars där Mer Sverige erbjuder ett förmånligt paketpris som inkluderar både laddbox och installation.

- Vi ser fram emot samarbetet med Volvo Cars och att kunna erbjuda en attraktiv helhetslösning till Volvos kunder, både för laddbehovet hemma och längs vägen. Dessutom ökar vi utbyggnadstakten av ultrasnabb laddning längs de svenska vägarna framöver och ser till så att det alltid är en bra upplevelse kring laddplatserna, avslutar Fredrik Nordin, Managing Director på Mer Sverige.

För mer information:

Tobias Uppström, Head of Sales and Marketing, Mer Sverige, telefon: 070 0033904 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Mer Sverige ingår i den europeiska laddkoncernen Mer och är en av de ledande laddoperatörerna för elbilar i Sverige. Vi brinner för att skapa den bästa möjliga laddupplevelsen. Oavsett om det är hemma, på arbetsplatsen eller längs vägen. Vi har ett rikstäckande publikt laddnätverk i Sverige och Norge och erbjuder laddlösningar för privatpersoner, företag, fastigheter och offentlig sektor. Mer samarbetar även med flera kända biltillverkare. Mer Sverige ägs av Statkraft, Öresundskraft AB, Jämtkraft AB och Tekniska verken i Linköping.

Kontakter

Nina Petersson

Nina Petersson

Presskontakt Marketing Manager 070-0033920

Välkommen till Mer Sweden!

Mer Sweden ingår i den europeiska laddkoncernen Mer och är en av de ledande laddoperatörerna för elbilar i Sverige. Vår ambition är att göra elbilsladdning enkel och tillgänglig för alla. Vi har ett rikstäckande publikt laddnätverk i Sverige och Norge och erbjuder laddlösningar för privatpersoner, företag, fastigheter och offentlig sektor. Mer samarbetar även med flera ledande biltillverkare. Mer Sweden ägs av Statkraft, Öresundskraft AB, Jämtkraft AB och Tekniska verken i Linköping.

Mer Sweden
Södra Stenbocksgatan 77
252 47 Helsingborg
Sverige