Följ Bee Charging Solutions

CLEVER erbjuder elbilsladdning i Bjuv

Pressmeddelande   •   Jan 03, 2018 10:38 CET

De nya laddstationerna från CLEVER på Mejerigatan i Bjuv

Nu är det enkelt att ladda elbilen i Bjuv. CLEVER har satt upp två nya 22 kW laddstationer som blir ytterligare ett tillskott till CLEVERs omfattande publika laddnätverk. Etableringen är en del av EU-projektet MECOR.

De nya laddstationerna står på Mejerigatan vid kommunhuset och fungerar för alla elbilar och laddhybrider. De kan ladda två bilar vardera samtidigt och användas av alla som har ett laddkort från CLEVER.

-Vi fortsätter bygga ut vårt publika laddnätverk och göra det lätt att köra elbil. Laddstationerna i Bjuv ger en bra möjlighet att ladda för de elbilsförare som kanske inte har tillgång till laddning hemma eller vill passa på att ladda elbilen när de ska göra ärenden, säger Fredrik Nordin, VD på CLEVER Sverige.

De nya laddstationerna ingår i CLEVERs publika laddnätverk som i dagsläget omfattar 1 500 laddpunkter i Sverige, Danmark och Nordtyskland. Samtliga laddstationer i CLEVERs laddnätverk har en effekt på 22 kW och uppåt för att göra det lätt för elbilsförare som behöver ladda snabbt och enkelt längs vägen.

Laddstationerna i Bjuv är samfinansierade av EU´s ’Connecting Europe Facility’-program som omfattar 120 nya 22 kW laddstationer i Öresundsregionen.

Läs mer om projektet på: https://clever.dk/eu-project/

De nya laddstationerna är av märket LS4 och levereras av den svenska tillverkaren GARO. Varje laddstation har två uttag. Alla laddstationer i CLEVERs publika laddnätverk finns tillgängliga i CLEVERs app. Här finns även information om laddstationen är ledig, vilka typer av uttag den har samt aktuell driftinformation.

Mer information:

Magnus Lindström, Projektledare, CLEVER Sverige, tel. 070-00 33 908

Nathalie Kinell, Marknadschef, CLEVER Sverige, tel. 070-00 33 911

CLEVER Sverige AB är Sveriges ledande laddoperatör och gör det lätt att köra elbil. Företaget erbjuder laddlösningar till privatpersoner, företag, fastighetsägare och offentlig sektor. Företaget har även Sveriges största publika laddnätverk.

CLEVER har sitt huvudkontor i Helsingborg och ägs av de kommunala energibolagen Öresundskraft AB, Jämtkraft AB och Tekniska verken i Linköping.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.