Följ Bee Charging Solutions

CLEVER blir HSB Norra Stor-Stockholms exklusiva partner för elbilsladdning

Pressmeddelande   •   Jul 03, 2017 08:10 CEST

Laddlösning från CLEVER till bostadsrättföreningar

CLEVER och HSB Norra Stor-Stockholm ingår ett samarbete som ger medlemmarna attraktiva erbjudanden på elbilsladdning till sina bostadsrättsföreningar. Detta innebär att medlemmarna kan underlätta omställningen till elbil genom att erbjuda laddning till boende och besökare i sina fastigheter.

CLEVER Sverige AB blir HSB Norra Stor-Stockholms exklusiva partner för elbilsladdning under 3 år. Detta innebär att deras medlemmar får förmånliga erbjudanden på laddlösningar till sina bostadsrättsföreningar. Föreningarnas styrelser kan därmed erbjuda både besökare och boende i flerbostadshusen laddning.

- Vi har senaste året sett en ökad efterfrågan efter elbilsladdning hos kunderna och det känns mycket bra att vi nu kan erbjuda detta tillsammans med en seriös och långsiktig partner. CLEVERs system gör det möjligt för våra medlemmar att ladda bilen hemma och bli debiterad via avgiftsavin vilket gör det smidigt för dem att använda. När de sedan ger sig ut i Sverige så fungerar CLEVERs heltäckande nät av laddstationer och egna debiteringssystem lika smidigt, säger Fredrik Åman på HSB Norra Stor-Stockholm.

HSB Norra Stor-Stockholm är en ledande fastighetsförvaltare med huvudsaklig verksamhet i Järfälla, Sollentuna och Upplands Väsby. HSB Norra Stor-Stockholm har idag drygt 130 förvaltningsuppdrag och förvaltar drygt 15 000 lägenheter. Genom samarbetet med CLEVER kan HSB Norra Stor-Stockholm nu ge sina kunder ännu ett mervärde och vara med att påverka utvecklingen i branschen.

Behovet av att kunna ladda hemma även för de som bor i flerbostadshus växer i linje med att antalet elbilar på den svenska marknaden ökar. CLEVER vill genom samarbetet med HSB Norra Stor-Stockholm, hjälpa dem och deras medlemmar att lösa hemmaladdningen för de boende på ett professionellt sätt. Tillsammans med HSB Norra Stor-Stockholm skapar vi förutsättningar för att allt fler ska kunna välja elbil, säger August Mazetti på CLEVER Sverige.

CLEVER Sverige AB är Sveriges ledande laddoperatör och gör det lätt för privatpersoner, företag och kommunala aktörer att köra elbil genom att erbjuda olika typer av laddlösningar. CLEVERs publika laddnätverk finns i Sverige, Danmark och Tyskland och gör det lätt för elbilsföraren att ladda längs vägen. Alla laddstationer i CLEVERs publika laddnätverk finns tillgängliga i CLEVERs app. I appen finns information om laddstationen är ledig, vilka typer av uttag den har samt aktuell driftinformation.

Mer information:
August Mazetti, Account Manager, CLEVER Sverige, telefon: 070-00 33 929
Fredrik Åman, Affärsområdeschef Förvaltning Fastighet, HSB Norra Stor-Stockholm, telefon: 010-442 50 21

CLEVER gör det lätt för både näringsliv och privatpersoner att välja elbil. Företaget tillhandahåller laddlösningar för enkel, snabb och säker laddning av elbilar hemma eller vid arbetsplatsen och etablerar ett landsomfattande stationsnät för snabbladdning i Sverige.

CLEVER Sverige AB har sitt säte i Helsingborg och är ägt av Öresundskraft AB, Jämtkraft AB och Tekniska verken i Linköping.

Bifogade filer

PDF-dokument