Gå direkt till innehåll
Volkswagen Transportbilar erbjuder sina kunder en laddlösning från Bee
Volkswagen Transportbilar erbjuder sina kunder en laddlösning från Bee

Pressmeddelande -

Bee inleder samarbete med Volkswagen Transportbilar kring elbilsladdning

Nu kan alla kunder som köper en elektrifierad bil hos Volkswagen Transportbilar ta del av ett fördelaktigt erbjudande för elbilsladdning hemma och längs vägen från laddoperatören Bee Charging Solutions.

Samarbetet innebär att Volkswagen Transportbilar erbjuder sina kunder en smart laddbox och standardinstallation från Bee för snabb och säker hemmaladdning. I erbjudandet ingår även laddbricka till Bee´s publika laddnätverk som finns i hela Sverige så att föraren alltid kan fylla på laddningen längs vägen. Dessutom får föraren laddhjälp dygnet runt, hela veckan av Bee´s kundservice.

- Vi är glada över att Volkswagen Transportbilar har valt oss som partner för elbilsladdning. Med samarbetet tar vi ytterligare ett steg i att driva omställningen till elektrifierat genom att göra det enkelt för deras kunder att välja en mer hållbar transportlösning, säger Tobias Uppström, CSO på Bee Charging Solutions.

Bee kan även leverera underlag för laddningen till föraren så att det blir enkelt att t ex redovisa kostnaderna. Läs mer om laddningserbjudandet här.

- Vi på Volkswagen Transportbilar är självklart glada över att kunna erbjuda våra företagskunder en kvalitetssäkrad och attraktiv produkt. Tillsammans med Bee kommer vi att kunna hjälpa företag att analysera sitt behov av laddinfrastruktur och miljömärkt el. Detta ligger bra i tiden då vi numer erbjuder hela vårt modellprogram elektrifierat och många kunder är angelägna om en snabb omställning. Att kunna erbjuda rådgivning och ett helhetserbjudande är en självklarhet för oss, säger Johan Harvey, Chef affärsutveckling, Volkswagen Transportbilar.

För mer information:

Tobias Uppström, CSO på Bee Charging Solutions, telefon: 070 0033904

Nathalie Kinell, CMO, Bee Charging Solutions, telefon: 070 0033911

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bee Charging Solutions är en av de ledande laddoperatörerna för elbilar i Sverige och driver omställningen till e-mobilitet genom att utveckla framtidens laddlösningar. Vi har Sveriges största publika laddnätverk och  erbjuder kundanpassade laddlösningar för privatpersoner, företag, fastigheter och offentlig sektor. Bee samarbetar även med flera kända biltillverkare.

Bee Charging Solutions har sitt huvudkontor i Helsingborg och ägs av de kommunala energibolagen Öresundskraft AB, Jämtkraft AB och Tekniska verken i Linköping.

Kontakter

Nina Petersson

Nina Petersson

Presskontakt Marketing Manager 070-0033920

Välkommen till Mer Sweden!

Mer Sweden ingår i den europeiska laddkoncernen Mer och är en av de ledande laddoperatörerna för elbilar i Sverige. Vår ambition är att göra elbilsladdning enkel och tillgänglig för alla. Vi har ett rikstäckande publikt laddnätverk i Sverige och Norge och erbjuder laddlösningar för privatpersoner, företag, fastigheter och offentlig sektor. Mer samarbetar även med flera ledande biltillverkare. Mer Sweden ägs av Statkraft, Öresundskraft AB, Jämtkraft AB och Tekniska verken i Linköping.

Mer Sweden
Södra Stenbocksgatan 77
252 47 Helsingborg
Sverige