Gå direkt till innehåll
Bee Charging Solutions och Jönköping Energi inleder partnerskap om elbilsladdning
Bee Charging Solutions och Jönköping Energi inleder partnerskap om elbilsladdning

Pressmeddelande -

Bee Charging Solutions och Jönköping Energi erbjuder fler laddmöjligheter till elbilsföraren

Bee Charging Solutions (fd Clever Sverige) utökar nu det publika laddnätverket i Jönköping och Huskvarna genom sitt nya partnerskap med Jönköping Energi. Tillsammans erbjuder bolagen en helhetslösning som utöver laddning längs vägen även omfattar laddning hemma och på arbetsplatsen.

Bee tar nu ytterligare ett steg i utvecklingen av sömlösa laddlösningar som tillgodoser behovet på den svenska marknaden. I samarbete med Jönköping Energi erbjuds laddlösningar för privatpersoner, företag och fastigheter i Jönköpings kommun. Från och med den 1 april ingår även Jönköping Energis publika laddstationer i Bee´s publika laddnätverk i Sverige. I dagsläget rör det sig om ett 20-tal semisnabbladdare och fler laddplatser kommer att byggas kontinuerligt.

- Vi är glada över Jönköping Energis förtroende och att vi får möjlighet att bredda det publika laddnätverket i Jönköping. Därmed tar vi ytterligare ett steg i ambitionen att erbjuda det mest relevanta laddnätverket för våra kunder, allt för att driva omställningen till e-mobilitet. Tillsammans erbjuder vi en helhetslösning som även innefattar laddning hemma och på arbetsplatsen vilket gör att kunderna kan ladda där de är, säger Fredrik Nordin, CEO på Bee Charging Solutions.

- Med ett bredare utbud av tjänster, allt samlat i samma nätverk, gör vi det enklare för våra kunder att minska sitt klimatavtryck. Det går i linje med vår vision att vara en god kraft för ett gott samhälle, säger Anders Rydén Affärsområdeschef El.

Jönköping Energi är ett energibolag som vill bidra till att driva regionens utveckling och ett hållbart samhälle. Visionen är en god kraft för ett gott samhälle och de erbjuder hållbara och innovativa tjänster, nu och i framtiden. Idag förser Jönköping Energi 55 000 kunder med ljus, kraft, värme, kyla och stadsnät. Energibolaget omsätter 1,3 miljarder kronor per år och har 270 anställda.

För mer information:

Magnus Hommel, Key Account Manager, Bee Charging Solutions, telefon 070 00 33 928
Nathalie Kinell, CMO, Bee Charging Solutions, telefon 070 00 33 911

Ämnen

Kategorier


Bee Charging Solutions är en av de ledande laddoperatörerna för elbilar i Sverige och driver omställningen till e-mobilitet framåt genom att utveckla framtidens laddlösningar. Vi har Sveriges största publika laddnätverk och  erbjuder kundanpassade laddlösningar för privatpersoner, företag, fastigheter och offentlig sektor. Bee samarbetar även med flera kända biltillverkare.

Bee Charging Solutions har sitt huvudkontor i Helsingborg och ägs av de kommunala energibolagen Öresundskraft AB, Jämtkraft AB och Tekniska verken i Linköping.

Kontakter

Nina Petersson

Nina Petersson

Presskontakt Marketing Manager 070-0033920

Välkommen till Mer Sweden!

Mer Sweden ingår i den europeiska laddkoncernen Mer och är en av de ledande laddoperatörerna för elbilar i Sverige. Vår ambition är att göra elbilsladdning enkel och tillgänglig för alla. Vi har ett rikstäckande publikt laddnätverk i Sverige och Norge och erbjuder laddlösningar för privatpersoner, företag, fastigheter och offentlig sektor. Mer samarbetar även med flera ledande biltillverkare. Mer Sweden ägs av Statkraft, Öresundskraft AB, Jämtkraft AB och Tekniska verken i Linköping.

Mer Sweden
Södra Stenbocksgatan 77
252 47 Helsingborg
Sverige