Följ Bee Charging Solutions

Bee Charging Solutions blir Karlskoga Energi & Miljös samarbetspartner inom elbilsladdning

Pressmeddelande   •   Jun 28, 2019 11:46 CEST

En av Karlskoga Energi & Miljös laddstationer som kommer att ingå i Bee´s publika laddnätverk

Bee Charging Solutions har ingått partnerskap med Karlskoga Energi & Miljö och erbjuder en helhetslösning inom laddning till regionens elbilsförare; hemma, på företaget, i fastigheten och längs vägen i Bee´s publika laddnätverk.

Samarbetet mellan Bee Charging Solutions och Karlskoga Energi & Miljö innebär att privatpersoner, företag och fastighetsägare i Karlskoga kommun får tillgång till en smidig helhetslösning för elbilsladdning. Från och med den 1 juli kommer även Karlskoga Energi & Miljös laddstationer att ingå Bee´s publika laddnätverk som är störst i Sverige. Därmed blir det enklare för elbilsföraren att ladda elbilen i regionen där särskilt väg E18 är en viktig sträcka när man kör längre med elbil.

- Tillsammans med Karlskoga Energi & Miljö fortsätter vi att driva omställningen till e-mobilitet genom att erbjuda attraktiva produkter och tjänster till regionens elbilsförare. Vi ser fram emot samarbetet som även blir ytterligare ett steg i vår målsättning att erbjuda det mest relevanta laddnätverket för våra kunder, säger Fredrik Nordin, CEO på Bee Charging Solutions.

Bee utvecklar sömlösa laddlösningar som tillgodoser det ökande behovet av laddning för elbilar i Sverige. I samarbetet med Karlskoga Energi & Miljö är Bee laddoperatör och står bakom de produkter och tjänster som Karlskoga Energi & Miljö erbjuder sina kunder inom elbilsladdning.

- Nu kan vi äntligen erbjuda laddning för elbilar i Karlskoga. Sedan tidigare har vi två tankstationer för biogasfordon i Karlskoga och med de nya stolparna vill vi ytterligare bidra i omställningen till en fossiloberoende framtid. Valet av Bee som samarbetspartner kändes naturligt eftersom de är den största laddoperatören, de finns etablerade på flera ställen i regionen och dessutom ägs av energibolag, säger Peter Jarl, Marknadschef på Karlskoga Energi & Miljö AB.

För bästa kundupplevelse kan kunden ladda ner appen Bee Charging för att enkelt kunna hitta till laddstationerna i Bee´s publika laddnätverk. För att ladda behövs en laddbricka från Bee som beställs på bee.se. Till hösten kommer det även att finnas betalningsmöjligheter direkt i appen.

För mer information:

Magnus Hommel, Key Account Manager, Bee Charging Solutions, telefon 070 00 33 928.

Peter Jarl, Marknadschef, Karlskoga Energi & Miljö AB, telefon 073 92 01 010.

Bee Charging Solutions är en av de ledande laddoperatörerna för elbilar i Sverige och driver omställningen till e-mobilitet framåt genom att utveckla framtidens laddlösningar. Vi har Sveriges största publika laddnätverk och  erbjuder kundanpassade laddlösningar för privatpersoner, företag, fastigheter och offentlig sektor. Bee samarbetar även med flera kända biltillverkare.

Bee Charging Solutions har sitt huvudkontor i Helsingborg och ägs av de kommunala energibolagen Öresundskraft AB, Jämtkraft AB och Tekniska verken i Linköping.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.