Gå direkt till innehåll
Scandic väljer Clever som laddoperatör för elbilsladdning

Dokument -

Scandic väljer Clever som laddoperatör för elbilsladdning

Scandic har ingått samarbete med Clever för laddning till gästernas elbilar och blir därmed hotellbranschens största aktör för publika laddstationer. 200 laddstationer sätts nu upp på hotell från Malmö i söder till Kiruna i norr. Laddstationerna kommer att ingå i Clevers publika nätverk.
  • Licens: Medieanvändning
    Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
  • Filformat: .pdf
Ladda ner

Kontakter

Nina Petersson

Nina Petersson

Presskontakt Marketing Manager 070-0033920

Relaterat innehåll

Välkommen till Mer Sweden!

Mer Sweden ingår i den europeiska laddkoncernen Mer och är en av de ledande laddoperatörerna för elbilar i Sverige. Vår ambition är att göra elbilsladdning enkel och tillgänglig för alla. Vi har ett rikstäckande publikt laddnätverk i Sverige och Norge och erbjuder laddlösningar för privatpersoner, företag, fastigheter och offentlig sektor. Mer samarbetar även med flera ledande biltillverkare. Mer Sweden ägs av Statkraft, Öresundskraft AB, Jämtkraft AB och Tekniska verken i Linköping.

Mer Sweden
Södra Stenbocksgatan 77
252 47 Helsingborg
Sverige